Bezigheden

Websites

Een website is onmisbaar en kent vele verschillende vormen en soorten. Een website kan op vele manieren belangrijk zijn en kan op diverse manieren bijdragen aan een onderneming of project. Een website is mijn beleving nooit een one-size-fits all, maar heeft altijd een stuk persoonlijke, eigen inbreng die de site laat aansluiten bij een onderneming.

Analyse en Conversie

Meten is weten en bij een website begint dat vanaf het eerste moment dat deze online staat. Iedere site heeft een doel, de vraag blijft altijd : wordt dit doel behaald? Kunnen we het behalen van dit doel stimuleren of zelfs verbeteren? Personeel moet rendabel zijn, zo ook een website. Door conversieverbetering en analyse en andersom is een website in constante ontwikkeling.

E-mailmarketing

Er komt meer kijken bij e-mailmarketing dan het hebben van een e-mailadres van een ontvanger en een boodschap die je wilt versturen. Dit zijn de basis ingrediƫnten, maar er is zoveel meer mogelijk en dat ligt vaak binnen handbereik. De juiste tools en begeleiding kan een leuke stap vooruit zijn.

WordPress Support

Ik ben de laatste jaren steeds meer bezig gaan houden met de technische achtergrond van WordPress. Omdat WordPress voor iedereen binnen handbereik is, maar het daadwerkelijk onderhouden en oplossen van problemen vaak een technische aangelegenheid is, wordt het vaak achterwege gelaten. Ik bied daarom mijn technische kennis aan om te ondersteunen met beheer, onderhoud en ontwikkelen van WordPress sites.